Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Castle hírek

Stana Katic bizonyítottan gyönyörű!

                                                                                               

Ha a színésznő esetleg önbizalomhiányban szenvedett volna, ezek a hírek biztosan helyre tették az önbecsülését. Rövid időn belül ugyanis két magazin is a legszexisebb sztárok közé választotta.

 

Először a Maxim amerikai magazin történetében az olvasóknak jutott a megtiszteltetés, hogy összeállítsák a leggyönyörűbb hölgyek listáját. Nem meglepő módon a listára a Castle sorozat csinos nyomozója, Stana Katic is felkerült. A 34 éves kanadai színésznő a 80. helyet foglalja el, olyan hírességeket előzve meg ezzel, mint Pippa Middleton, vagy Nina Dobrev a Vámpírnaplókból.

A Maxim.com olvasói egyhelyütt azt írják: „Ha minden bűnözőt a Castle sorozat szépsége hajszolna, többen komolyan fontolóra vennék, hogy letérjenek a helyes útról”

S, ha mindez még nem lenne elég, a Complex.com internetes oldal a legszebb kanadai sztárok top 25-ös listájába is beválasztotta Stana-t. Sokak elképedésére azonban a barna szépség ebben az összeállításban csak a 22. helyre volt jó.

A csinos Castle-sztár azonban így is teljesen odáig volt az örömtől, és Twitter oldalán köszönte meg rajongóinak az elismerést.

 

 

 

Nathan Fillion titokban megnősült?

 

 

A színész magánéletét eltitkolja a média előtt, ám így röppennek fel a legnagyobb pletykák szerelmi életével kapcsolatban.

A közkedvelt Castle sorozat sztárja a legkevésbé sem mondható házasnak. Az amerikai sajtó kevés információval rendelkezik a sztár magánéletéről, valamit Nathan jól csinál azt biztos, de még így is tudják, hogy falja az életet, és továbbra is szingli marad. Az utóbbi időben mégis Kate Luyben-nel, a True Blood sorozat egyik színésznőjével látták sokat együtt, és elterjedt a hír, hogy vajon ő lesz-e az igazi Nathan számára. A két színész között állítólag komolyabbra fordultak a dolgok, ám ott vannak a negatív pletykák is, melyek szerint Kate inkább csak a karrierjére gondol.